E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

Studiekreds "Den syvende stråle" af Alice A Bailey

Arrangementoplysninger 

Arrangement:
Studiekreds "Den syvende stråle" af Alice A Bailey
Dato:
17.05.18 kl.19:00
Hvor:
Center for Levende Teosofi - København K
Kategori:
Teosofi

Beskrivelse

Den syvende stråle, der begyndte at manifestere sig i år 1675, er strålen for den nye tidsalder. Den syvende stråle for ceremoniel orden er en af de syv strålers energier, som tilkendegiver guddommens syv kvaliteter, og de har følgelig en syvfoldig virkning på stof og former, der findes overalt i universet. Syvende stråle er i særlig grad den stråle, der skaber relationer. Den fører de to grundlæggende aspekter, ånd og stof nærmere sammen. Den skaber relation mellem sjæl og form, og hvad angår menneskeheden mellem sjæl og personlighed. Ligeledes fremmer den kreative og frugtbare relationer i grupper af mennesker. Fx i undervisning, foreninger og politik. Vi vil gennem studiet opnå en dybere forståelse af den syvende stråle, dens natur og kraft. Alle er velkomne. Har du lyst til at deltage, men mangler bogen, har vi enkelte eksemplarer til udlån. Studiekredsen er åben. Studiekreds v/ Marie Mogensen og Lis Majlund. Entré: 20 kr.

Sted

Center for Levende TeosofiKort
Arrangør:
Center for Levende Teosofi   -   Hjemmeside
Gade:
Sankt Peders Stræde 27 B, 3.sal
Postnummer:
1453
By:
København K
Region:
Hovedstaden
Land:
Land: dk

Beskrivelse

Center for Levende Teosofi er et fokus for meditation, healing og verdenstjeneste. Center for Levende Teosofi er et spirituelt fokus i hjertet af København, med særlig vægt på verdenstjeneste og udvikling af sjælens potentiale. Centrets aktiviteter er alle baseret på arbejdet for verdensfred og spænder over healing, meditation, foredrag, undervisning i teosofi og verdenstjeneste.

Alle aktiviteterne forgår i Heart Flow Healingscenter, Sankt Peders Stræde 27 B, 3.sal, 1453 København K.

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.