E-Mail Udskriv Eksport til ICS (til Outlook, Google Calendar, osv. ..)

SoulKey Terapi Uddannelse

Arrangementoplysninger 

SoulKey Terapi Uddannelse
Arrangement:
SoulKey Terapi Uddannelse
Dato:
17.05.18 kl.09:00 - kl.16:00
Hvor:
Dansk Hypnose Akademi - Odense SV
Kategori:
Regression

Beskrivelse

Normalpris kr. 17.000,-

Tilbud på Facebook indtil d. 5 august KUN KR. 5000,-
SPAR KR. 12.000,-

...SOULKEY TERAPEUT™
Denne uddannelse er en kombination af vores Avancerede Regressionsuddannelse og Soulkey uddannelse. Ved at lægge dem sammen, får du en endnu stærkere uddannelse, samt sparer en del penge. Dette er en af de mest omfattende uddannelser hvad angår teknikker, hypnotiske værktøjer, indsigt i begreber og muligheder for dine klienter.
Gennem de sidste 5 år, har mange hundrede klienter meldt tilbage med rørende og livsændrende beretninger efter at have prøvet en SoulKey.
Som navnet hentyder til, er det nøglen til sjælen, hvor du kan få adgang til dine informationer om hvem du er, hvad din livsmission er, hvilke liv du har levet før, møde med dit åndelige råd, fjerne tanke og handlemønstre fra tidligere liv og meget meget mere… Se mere på www.danskhypnoseakademi.dk
Måske kender du Newtons Livet mellem Livene bøger og teknik. Dette går...

Sted

Dansk Hypnose Akademi
Arrangør:
Dansk Hypnose Akademi   -   Hjemmeside
Postnummer:
5250
By:
Odense SV
Region:
Syddanmark
Land:
Land: dk

Beskrivelse

Dansk Hypnose Akademi kan som de eneste i Europa tilbyde certificeringer fra IACT – International Association of Counselors and Therapists og ISAHt – International Society of Advanced Hypnotherapists. Undervisningen og materialet er udviklet af Steve Roehm (USA), Martin H. Petersen (DK) og George Bien (USA). Det betyder at niveauet og indholdet af vores uddannelser når nye højder ikke kun i Skandinavien men hele Europa.

Abonnér

Få arrangementer lagt ind i dit Outlook, din iPhone mv. ved at klikke på ICAL-ikonet på den side, den kategori, det sted mv, som har din interesse.