Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
06-07-2016

Det gør massage ved din krop Vist

Bedøm
(4 stemmer)
 
 
Kilde: Massay.dk
 

Det gør massage ved vores krop

Hvad gør massage ved vores krop? Denne infografik lavet af Massay.dk viser hvad og hvordan kroppen reagerer på massage.
 

Du bliver glad

En undersøgelse fra Miami School og Medecine viste at stresshormonet Cortisol i gennemsnit faldt 53% hos patienter som modtog massage. Cortisol sættes i forbindelse med stress, angst og depression. 
 

Du sover bedre

Massage øger serotonin, hvilket øger melatonin som hjælper kroppen med at nulstille sin døgnrytme.
 

Du bliver udrenset

Massage af muskler og led stimulerer kroppens kredsløb. Her presses affaldsstoffer fra muskelfibre og celler ud i kredsløbet, hvorefter de lettere bliver elimineret. 
 

Lavere blodtryk

Forskning viser at massage giver lavere blodtryk. Dette sker da massage fremkalder en højere koncentration af oxycotin i blodet, som er et hormon der modvirker stress. 
 

Du skal tisse

Når musklerne masseres, frigives væske fra muskelvævet ud i kroppen kredsløb. Denne væske ender i din blære. Det er derfor vigtigt altid at drikke vand efter en massage. 
 

Bedre fordøjelse

Massage fremmer en større frigivelse af enzymer i kroppen. En større mængde af enzymer gør det lettere for kroppen at nedbryde og absorbere næringsstofferne fra fødevare.     
 
 
Sidst ændret den Tirsdag, 09 August 2016 09:54
Tobias Eberhard

Tobias Eberhard

Mit navn er Tobias Eberhard. Jeg er 25 og bor i Aarhus. Jeg studerer på VIA Film og Transmedia i Filmby Aarhus. Når jeg ikke sidder med hovedet i bøgerne arbejder jeg selvstændigt med web design, grafik og wordpress. Jeg har en iværksætter i maven. Jeg startede min første digitale forretning som 15 årig. Her lavede jeg videoer på YouTube sammen med min fætter. Vi blev Danmarks første YouTube partner efter 6 måneders hårdt arbejde. Derfra begyndte vi at tjene penge på annoncer, sponsorater og salg af merchandise. Et par år senere startede jeg mit første officielle firma sammen med min sætter. Som 18 årig stiftede vi Bleep Films, som producerede videoer til virksomheder. Siden er det blevet til et par ekstra CVR-numre og nogle mindre sideprojekter. Lige nu arbejder jeg med Massay, som er en søgemaskine til massage. Målet med siden er, at det skal blive nemmere at finde og booke massage online. Det skal samtidig blive nemmere for den almindelige massør at komme online, uden nogen tekniske kundskaber eller penge. På siden kan massøren skille sig ud fra det ellers meget konkurrenceprægede marked, ved f.eks. at tilbyde økologiske produkter, gratis parkering, hjemmebehandling eller lign. Massay sørger endda for, at massøren får økonomisk kompensation ved ulovlig udeblivelse. Du skal altid være velkommen til at kontakte mig hvis du vil vide mere om mine projekter, eller bare har lyst til en snak. 

Hjemmeside: https://massay.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Senest fra Tobias Eberhard

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer