Selvet.dk Danmarks spirituelle webmagasin

A+ R A-
23-05-2017

Astrologi og dybe sandheder Vist

Bedøm
(0 stemmer)

Astrologi og dybe sandheder.

Vi er nu i Tvillingernes stjernetegn ( 21.5 - 21.6) og kollektivt vil vi alle blive præget af dette tegns energi, der nærmest som en hinde vil lægge sig over jorden. Det, vi oplever, er Solens tilsyneladende bane rundt i dyrekredsen eller zoodiakken, som baneplanet også bliver kaldt - og når jeg skriver "solens tilsyneladende bane" er det fordi, det bliver betragtet fra Jorden. I dette baneplan, også kaldet ekliptika, bevæger solen og planeterne sig og her ligger alle de 12 stjernebilleder, som de 12 stjernetegn har fået navn efter. Men hvor stjernebillederne er af uens størrelse er stjernetegnene lige store : 30 grader hver og ligger som et magnetbånd rundt om Jorden. Det astrologiske år starter med forårspunktets, som er det samme som Solens, indtræden i Vædderens tegn. Virkningen af de 12 stjernetegn og planeternes indflydelse hos det enkelte menneske og/eller kollektivt, er blevet positivt efterprøvet i årtusinder og er astronomiens åndelige fætter.

Men tilbage til Tvillingernes stjernetegn. Det astrologiske år starter med Vædderen (ild), går over Tyren (jord) og nu er vi i det tredje tegn Tvillingerne (luft) og næste måned Krebsen (vand). Disse tilstandsformer (ild, jord, luft og vand) gentages 3 gange på et år, i samme rækkefølge. Luft er området for det sociale og for tankernes frie flow, så mange født i Tvillingernes stjernetegn er mentalt hurtige til at fange og holde flere bolde i luften på samme tid, nysgerrige og interesserede i verden omkring dem og er hurtige til at berette om nye trender eller om naboens indfald/udfald. Det er bredt forstået forfatterens og journalistens tegn. Normalt vil personer født i dette tegn have svært ved at takle dybe følelser under modgang, da deres intellekt overskygger følelserne. Deres styrende planet er Merkur.

Hvert menneske og hver periode er unik. Derfor kan man ikke sådan bare uden videre sige, at de som er født i stjernetegnet Tvilling, altid vil være sådan og sådan. Nej, det kræver hele rummets indflydelse, stjernetegn og planeters placering og tid på døgnet, for den dag man bliver født. En sådan optegnelse kaldes for et horoskop. At man er Tvilling afgøres udelukkende af Solens placering i årets kredsløb.

År efter år dukker det samme stjernetegn op, på samme tid af året. Gentagelse efter gentagelse. Gentagelse, gentagelse... Men gentagelse er nødvendig og hører vores udvikling til, indtil vi lærer at bemestre et bestemt område af livet. Dog er de fleste områder i ens liv af en så omfattende kaliber, at selv om vi gentog det igen og igen ville vi ikke kunne nå at lære det inden for et livs tidsramme. Tænk på næstekærlighed, tilgivelse, moral for slet ikke at tale om diverse kunstneriske talenter ført frem til deres fuldkommengørelse. Men hvad så? Er det så altsammen spildt. Underforstået, at når vi lukker øjnene for sidste gang så er alt det vi satsede på, alle de uforløste knuder, alle de bånd vi har bundet. Væk! Den lader vi lige stå et øjeblik, for lejrene er delte. Personligt mener jeg klart, at hvis ikke vi tog reinkarnationstanken ind i vores overvejelser om livets hellighed, ville diverse talenter være spildt. Mange børn er født med stærke udviklede talenter af den ene eller anden art, som forbløffer samtiden. Spørgsmålet her er: Er deres kunnen kommet ud af intet? - Livet ville også fremtræde mere humant og kærligt hvis man kunne overføre talenter eller andet til det næste liv, så det ikke bare var spildt og ført bort af vinden. Samtidig ville verden fremtone mere retfærdig, hvis vi vidste, at hvad vi end forvoldte af kvaler hos modparten, dyr som mennesker, ville blive overført til næste eller kommende liv. Men overførelsen til et andet liv ville absolut også gælde kærlighed, opofrelse etc. Jeg har selv gennem mange liv været mere i krig end mange andre, så nu har jeg nået en mættelse inden for det felt. - Indgangen til dit liv med glæder, sorger, bekymringer og kærlighed er alt sammen sat i gang af dig selv. Du er din egen første årsag. Hvem skulle det ellers være? Så opfør dig ordentlig!

Tak for du læste med - ses næste måned.

Jan Schultz - www.astrologiskforum.dk - Facebook: Astrologi Bornholm


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Sidst ændret den Tirsdag, 23 Maj 2017 15:17
Jan Schultz

Jan Schultz

Hej derude.
 
Jeg er en mand i min bedste alder.
 
Min hovedinteresse er Astrologi og Martinus og gennem disso to anskuelser forstår jeg verden omkring mig. Og ikke kun verdenen, men også dybderne i det menneskelige sind.
 
Vender sikkert tilbage med mere.
 
Bor på Bornholm i Danmarks smukkeste købstad: Svaneke.
 
Varm hilsen Jan

Hjemmeside: www.astrologiskforum.dk E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Relaterede emner (med tag)

Søger forfattere


Du kan uden videre oprette dine artikler mv. på Selvet.

Log ind, udfylde din forfatter-profil og opret dine artikler.

Kontakt gerne redaktion@selvet.dk

Forfatter login

Vertikal-annonce

Find emne

Mini-annoncer